Brent komt van zijn spinnenangst af.

Brent komt van zijn spinnenangst af.

Brent komt van zijn spinnenangst af.

Brent komt van zijn spinnenangst af in 2 behandelingen: Arachnafobie /Arachnofobie

Beste lezer,wil me graag even voorstellen, mijn naam is Brent Sileon en ben al vanaf kleins af aan al bang voor spinnen en insecten.

Mijn ervaring was dat als ik een spin van dergelijke formaat tegen kwam in de tuin of in een kamer dan bevroor ik en sloeg de angst in mijn lijf, maar dan ook echt paniek, het niet durven te pakken of verwijderen zelf niet met een krant of bezem te verjagen!! ik dacht dat moet nu maar eens afgelopen zijn, veel mensen weten dat ik daar bang voor ben en pesten je daar ook mee door bijv je te laten schrikken door met een kruisspin in een hand op je af te komen en dat soort grappen.

Ik ben eens gaan zoeken op internet of ze daar wat voor hadden een soort therapie of zo en ja zo kwam ik terecht op de site van Ben Meijer (Realisatie Trainingen). Het is natuurlijk best raar in het begin om je verhaal te doen want ja welke 26-jarige knul is er nou bang voor insecten en voornamelijk spinnen, zo gezegd zo gedaan ben ik daar heen gegaan, niet wetende wat ik moest en kon verwachtten.

Na de eerste behandeling ging ik daar weg met een gevoel in mijn lijf van dat ik gelijk een vette spin wilde gaan zoeken en oppakken enz, dat voelde al goed maar het niet gedaan natuurlijk want ja je komt ze natuurlijk niet dagelijks tegen, ik vond dat al een openbaring, nog geen week later had ik mijn tweede afspraak, die behandeling was een aparte ervaring, het leek alsof ik bevrijd was van de emoties en angsten die ik had voor spinnen maar als nog geen spin gezien of beetgenomen, tot op een dag dat ik aan het werk was in een magazijn en daar een spin zag hangen bij het toilet in de hoek, ik dat schrok niet en keer ernaar van ach het is maar een spinnetje, ik pakte hem beet en liet het over mijn hand lopen NOU!!!!dat had je me echt niet zien doen voor dat ik bij Ben was geweest!! Deed zelf op een moment mijn hand dicht met de spin erin, dat was voor mij een moment van bevrijding!!


M.v.g

B.Sileon (klik b.sill@hotmail.com voor email)

Commentaar Ben:
Is dit gemiddeld bij spinnenangst? Ja, een enkelvoudige fobie is in een tot drie behandelingen op te lossen, bij uitzondering vier behandelingen. Let wel dat een enkelvoudige fobie dan ook echt beperkt moet zijn tot een specifieke situatie (spinnen) en niet een uitdrukking van andere onderliggende thema's. Bij spinnenfobie heb ik dat nog niet gezien, bij hoogtevrees en claustrofobie of autorijangst wel.

Brent

Realisatie Therapie Apeldoorn
2014-11-13T15:59:02+01:00

Brent

Brent komt van zijn spinnenangst af in 2 sessies.
Reacties op deze pagina zijn gesloten.

Dank je voor het downloaden van het GRATIS zelfhulpboekje

Om het GRATIS zelfhulpboekje te downloaden Klik hier met de rechter muisknop, klik op “opslaan als” en download …