EFT heeft mij eigenlijk weer mijn leven teruggegeven

EFT heeft mij eigenlijk weer mijn leven teruggegeven

EFT heeft mij eigenlijk weer mijn leven teruggegeven

In het dagelijks leven kreeg ik steeds meer belemmering om vrij overal heen te gaan. Ik voelde me angstig, onzeker en onveilig, maar wist niet waarom ik in bepaalde situaties deze sterke emoties voelde, waarbij ik zelf niet direct een aanleiding zag.

In een tijdschrift las ik over EFT en dat sprak me gelijk aan, dat je jezelf kunt helpen, en niet afhankelijk bent van anderen.

Het is een thuishulpmiddel, maar voor beste resultaat wel belangrijk een EFT therapeut te bezoeken om techniek goed aan te leren. Dit heb ik gegoogled en vond Ben Meijer in mijn eigen woonplaats.

EFT heeft mij eigenlijk weer mijn leven teruggegeven. Ik had weer controle over mijn eigen leven en over wat ik wel en niet voelde. Soms is het nog weleens lastig maar dan put ik altijd weer uit de EFT techniek die ik heb geleerd.

Ik heb geleerd dat elke reactie van mijn lichaam OK is en dat je niet over jezelf moet oordelen maar meer aanvaarden en dan daarbij de oplossing zoeken. Dit blijkt bij mij perfect te werken en resultaat te geven. Deze methode werkt voor je leven, dus niet snel symptoom verlichting, maar echt tot de kern doorgaan en daar je probleem aanpakken en loslaten.

Ik heb bij Ben uiteindelijk 6 behandelingen gedaan, omdat trauma's uit mijn jeugd een uitweg zochten en dit was voor mij te heftig om alleen te kunnen oplossen.

EFT kan ik iedereen aanraden en dat doe ik dan ook. Bij mijn eigen kinderen benoem ik ook de EFT techniek en dat ze hun gevoel en emoties kunnen uiten zonder oordeel, om zo een situatie op te lossen.

Mevrouw Smit, Apeldoorn

Realisatie Therapie Apeldoorn
2014-11-23T23:22:23+01:00

Mevrouw Smit, Apeldoorn

EFT heeft mij eigenlijk weer mijn leven teruggegeven
Reacties op deze pagina zijn gesloten.

Dank je voor het downloaden van het GRATIS zelfhulpboekje

Om het GRATIS zelfhulpboekje te downloaden Klik hier met de rechter muisknop, klik op “opslaan als” en download …