Esmé komt van haar vlieganst af – aviofobie behandeling en oplossing

Esmé komt van haar vlieganst af – aviofobie behandeling en oplossing

Esmé komt van haar vlieganst af – aviofobie behandeling en oplossing

Esmé verlost van haar vliegangst in 1 behandeling. - aviofobie opgelost

Voordat ik de behandeling EFT heb gedaan ben ik 10 keer naar Rebio- therapie gegaan. Hier leerde ik ademhalingsoefeningen om angsten weg te puffen, is ook een aanrader. Via de dame die de Rebio therapie geeft ben ik in contact gekomen met Ben Meijer.

Ik had hoge verwachtingen van EFT en wilde dan ook graag van die vervelende vliegangst af die me elke vakantie zo in de weg stond. Elke vakantie die ik samen met mijn partner uitkoos begon niet met voorpret maar met angst. De maanden ervoor, me zorgen maken dat ik weer opnieuw mezelf aan deed om weer het vliegtuig in te stappen. Reizen was met angst en voor angst. Wij maken 2 x per jaar een vlucht om zo snel mogelijk op locatie te kunnen zijn en zo iets van de wereld te kunnen zien. Ergens in mijn achterhoofd wist ik dat er een moment zou komen dat ik ergens zou staan in een vreemd land en mijn lichaam en geest niet meer in het vliegtuig wilde stappen. Om dit senario te voorkomen ben ik naar Ben Meijer gegaan.

Mijn ervaring was verrassend. De behandeling EFT heb ik 1 keer gedaan en heeft mij meteen van mijn vliegangst af geholpen.

Na mijn bezoek bij Ben Meijer ging ik een week later een vlucht maken naar Singapore, een vlucht van 12 uur. Ik kende mezelf niet meer terug, voorheen was ik dood zenuwachtig, paniekerig, mezelf afvragend zal ik wel, zal ik niet. Nu maakte ik mij helemaal geen zorgen, ik zou heerlijk op vakantie gaan zonder zorgen, ik ging relaxed inchecken, ik stapte glimlachend het vliegtuig in. Ik las op me gemak een boekje, reageerde niet op vreemde geluiden. En stapte vervolgens vrolijk uit in Singapore. Mijn partner heeft nog nooit zo relaxed naast me gezeten. Ik zat volkomen rustig in het vliegtuig en keek uit naar mijn vakantiebestemming waarvoor we het hele jaar gespaard hadden. Zonder enkele zenuwen, stapte ik ook zo weer in het vliegtuig terug 3 weken later naar Amsterdam. Terwijl er mensen zeiden:" Ik zie zo tegen de lange reis op" Zei ik spontaan, " Ik niet hoor, de tijd is zo om." Ik kan het iedereen aanraden, dat heb ik inmiddels ook al gedaan in mijn vriendenkring.

Opvallend is dat ik ook geen angst meer heb om in de nacht naar het toilet te gaan en ik durf alleen thuis te blijven. Onbewust heeft EFT meer met mij gedaan dan alleen voor de vliegangst.

Voor de angst om alleen thuis te zijn ben ik vorig jaar op zelfverdediging cursus gegaan echter na één EFT behandeling zal ik deze sport blijven volgen om mijn conditie op peil te houden. Voor de angst heb ik deze cursus niet meer nodig.

Nu kan ik met lol een reis boeken en relaxed naar mijn vakantie bestemming gaan. Wij zitten er nu al aan te denken om volgend jaar een vlucht te maken van 22 uur. Je kan het allemaal met EFT.

Groetjes, Esmé (klik e_gans@hotmail.com voor email) Noord-Holland

Commentaar Ben: Is dit gemiddeld voor een vliegangst? Nee, dit is kort. Meestal kost vliegangst minimaal 2 behandelingen, met een maximum van 4 behandelingen. Waarom niet 1-3? Omdat er vaak veel aspecten zijn, een claustrofobie en een hoogtevreeselement, bijv.

Sleutelwoorden: vliegangst, aviofobie, behandeling, oplossing, EFT.

Esmé

Realisatie Therapie Apeldoorn
2014-11-13T15:33:03+01:00

Esmé

Esme komt van haar vlieganst (fobie) af in een EFT sessie.
Reacties op deze pagina zijn gesloten.

Dank je voor het downloaden van het GRATIS zelfhulpboekje

Om het GRATIS zelfhulpboekje te downloaden Klik hier met de rechter muisknop, klik op “opslaan als” en download …