Henk derealisatie behandeling

Henk derealisatie behandeling

Henk derealisatie behandeling

Hoi ik ben Henk een man van 42 die lijd aan derealisatie.

Het beheerste heel mijn leven. Ik heb er 8 maanden last van gehad. Ik zat niet meer in mijn lichaam, ik voelde me een robot. Ik werkte volle dagen, na deze gebeurtenissen kwam ik volledig thuis te zitten met ziektewet.

De derealisatie werd veroorzaakt door verschillende tegenslagen, miskramen, en na de moord op een vriend zat er heel veel spanning in mijn lichaam, mijn lichaam zat in in een verdedigingsstand.

Ik had al van alles geprobeerd om er vanaf te komen, ziekenhuis, GGZ, psychiater en psycholoog maar het hielp allemaal niks tot dat ik bij Ben terecht kwam en meer inzicht kreeg in het probleem door verschillende technieken te leren en me meer bewuster geworden waar het vandaan komt. Het heeft 5 behandelingen geduurd.

Ik ben nu weer elke dag aan het werk nu niet volledige dagen maar dankzij de therapie van Ben ga ik de goede kant op het is nog niet geheel weg maar ik weet nu wat ik moet doen.

Bedankt Ben

Groeten van Henk. (je kunt contact opnemen per email als je een mail aan Ben stuurt.)
Realisatie Therapie Apeldoorn
2016-03-11T14:28:37+01:00
Hoi ik ben Henk een man van 42 die lijd aan derealisatie. Het beheerste heel mijn leven. Ik heb er 8 maanden last van gehad. Ik zat niet meer in mijn lichaam, ik voelde me een robot. Ik werkte volle dagen, na deze gebeurtenissen kwam ik volledig thuis te zitten met ziektewet. De derealisatie werd veroorzaakt door verschillende tegenslagen, miskramen, en na de moord op een vriend zat er heel veel spanning in mijn lichaam, mijn lichaam zat in in een verdedigingsstand. Ik had al van alles geprobeerd om er vanaf te komen, ziekenhuis, GGZ, psychiater en psycholoog maar het hielp allemaal niks tot dat ik bij Ben terecht kwam en meer inzicht kreeg in het probleem door verschillende technieken te leren en me meer bewuster geworden waar het vandaan komt. Het heeft 5 behandelingen geduurd. Ik ben nu weer elke dag aan het werk nu niet volledige dagen maar dankzij de therapie van Ben ga ik de goede kant op het is nog niet geheel weg maar ik weet nu wat ik moet doen. Bedankt Ben Groeten van Henk. (je kunt contact opnemen per email als je een mail aan Ben stuurt.)
Reacties op deze pagina zijn gesloten.

Dank je voor het downloaden van het GRATIS zelfhulpboekje

Om het GRATIS zelfhulpboekje te downloaden Klik hier met de rechter muisknop, klik op “opslaan als” en download …