Karels ervaring met behandeling van bloosangst

Karels ervaring met behandeling van bloosangst

Karels ervaring met behandeling van bloosangst

Hallo, mijn naam is Karel (pseudoniem) en ben 22 jaar, en heb sinds groep 7 van de basisschool last van blozen, en de angst daarvoor. Ik ben eerst een keer bij de dokter geweest, en die verwees me door naar het riagg. Ik ben er toen niet op ingegaan omdat ik me op dat moment beter voelde, en ik was mijn verhaal over het blozen kwijt. Maar naar verloop van jaren krijg ik er weer meer last van, en is het voor mijn sociale leven ook niet beter op geworden.

Ik ben afgelopen jaar wat meer op internet gaan zoeken over dit "probleem", en meerdere verhalen gelezen over EFT, dat EFT goed effect kan hebben. Ik heb toen een afspraak gemaakt met Ben, dat was in het begin van dit jaar, en heb inmiddels zo'n 10 behandelingen gehad en het gaat nu stukken beter.

Blozen gebeurt, daar kun je niet veel aan veranderen, maar het gebeurt nu minder vaak, en ik denk er minder aan. En het is ook niet alleen het blozen, maar er zit een heel verhaal achter, waar ik nooit echt bij stil gestaan heb. Doormiddel van kloppen, voel je spanning opkomen, en weer afzakken. Ik voel me nu stukken beter, en meer zelfverzekerd. Groeten Karel (emailadres verwijderd op verzoek)

Sleutelwoorden: Karel, blozen, bloosangst, EFT, TAT, zelfverzekerd

Karel.

Sociale fobie
2014-11-13T15:28:03+01:00

Karel.

Karel word rood, en krijgt bloosangst. Deze lost weer op met EFT.
Reacties op deze pagina zijn gesloten.

Dank je voor het downloaden van het GRATIS zelfhulpboekje

Om het GRATIS zelfhulpboekje te downloaden Klik hier met de rechter muisknop, klik op “opslaan als” en download …