Oplossing van Trauma: Auto-ongeluk met whiplash-achtige klachten

Oplossing van Trauma: Auto-ongeluk met whiplash-achtige klachten

Oplossing van Trauma: Auto-ongeluk met whiplash-achtige klachten

Auto-ongeluk, whiplash-achtige klachten

Mw A. kwam met het verhaal dat ze een 14-tal dagen geleden een auto-ongeluk had gehad, waar ze nu nogal wat last van had. Het waren whiplash-achtige klachten. Ze had bijna dagelijks last van zeurende, drukkende hoofdpijn en nekpijn. Ze had ook een paar keer per dag een gevoel van desorientatie "het was af en toe erg vervelend".

Ook had ze last van haar ogen. We begonnen door er een filmpje van te maken, en van een afstand het eerste beladen beeld te ontladen.

Eerst kwam het remmen (mw reed zelf niet, en zag het niet aankomen) Ze schrok. We hebben een aantal rondjes hieraan besteed. Toen zijn we verder gegaan naar de klap van het ongeluk. Daar zat ook veel schrik vast. We hebben hier ook een aantal rondjes aan besteed.
Toen zijn we gegaan naar het ziekenhuis, waar haar bloeddruk te hoog was. Ze maakte zich zorgen dat haar bloeddruk te hoog zou zijn om uit het ziekenhuis te mogen.

We besteedden daar nog een paar rondjes aan. Toen zijn we nogmaals door het verhaal heengegaan, en het geluid van de klap was het volgende onderwerp. Een paar rondjes. Mw vertelde dat ze het allemaal nu van een afstandje kon zien. Ook vertelde ze dat de pijn in de linkerkant van haar nek verdwenen was. Het voelde heel raar.

Iets later zijn we nogmaals teruggegaan naar het ongeluk, en hebben we nog iets tijd besteed aan wat licht zeurende nekpijn, (ze zei:"oh dat hoeft niet," en bij aandringen hebben we het toch gedaan. Na 2 rondjes EFT was het weg. De oogklachten versprongen van plaats (chasing the pain-methode) en er zat nog een andere klacht verbonden aan het lichaamsdeel: ogen. Toen was het geheel klaar. Aan het eind had mw geen pijn van haar nek meer, noch hoofdpijn of oogklachten. Mw vertelde dat ze verbaasd was over de snelheid van de behandeling. Het voelde onwennig.

Ik ontving naderhand een emailtje van haar: "Als ik op dit moment terugkijk naar 't ongeluk lijkt 't echt wel of 't mij nooit overkomen is maar een ander. Ik kan het me niet echt duidelijk meer herinneren."

Sleutelwoorden: auto, ongeluk, EFT, whiplash, trauma

M.

Trauma
2014-11-13T15:46:10+01:00

M.

Auto-ongeluk, whiplash-achtige klachten opgelost met EFT.
Reacties op deze pagina zijn gesloten.

Dank je voor het downloaden van het GRATIS zelfhulpboekje

Om het GRATIS zelfhulpboekje te downloaden Klik hier met de rechter muisknop, klik op “opslaan als” en download …