Psychosociale begeleiding bij kanker

Psychosociale begeleiding bij kanker

Psychosociale begeleiding bij kanker

In mei van 2012 werd ik met de diagnose darmkanker geconfronteerd. Ik schoot in een enorme angst zeker toen ik hoorde dat ik een aantal chemokuren zou moeten ondergaan. Ik had het gevoel mijn hele leven al zo mijn best te hebben moeten doen dat ik nu geen puf had om nog weer eens een topprestatie te moeten gaan leveren. Naast deze weerstand voelde ik ook van binnen dat er meer aan ten grond slag zou kunnen liggen dan alleen een ongelukkige fysieke samenloop van omstandigheden. Dat wilde ik graag onderzoeken en plotseling moest ik aan Ben denken. Ben kende ik van de opleiding EFT hetgeen ik in mijn eigen praktijk ook met plezier en veel resultaat met kinderen gebruik.
Natuurlijk kun je als je EFT hebt geleerd zelf ook veel doen maar in sommige gevallen heb je een ervaren EFT therapeut nodig die de blinde vlekken kan blootleggen en zo oud zeer kan helpen oplossen.

Op een zaterdag ging ik naar Ben die me uitstekend heeft geholpen. We hebben een intensief aantal uurtjes gehad waarbij oude wonden zichtbaar werden en die hun kracht en macht vervolgens met EFT konden verliezen. Erg opgelucht ging ik terug naar huis en vervolgde ik mijn weg naar genezing.

Annoniem.

Anoniem

Realisatie Therapie Apeldoorn
2014-11-23T20:04:27+01:00

Anoniem

Diagnose Darmkanker. Angst, oude emotionele wonden. Opgelucht.
Reacties op deze pagina zijn gesloten.

Dank je voor het downloaden van het GRATIS zelfhulpboekje

Om het GRATIS zelfhulpboekje te downloaden Klik hier met de rechter muisknop, klik op “opslaan als” en download …