Seksuele intimidatie & Angst, overspannen en meer

Seksuele intimidatie & Angst, overspannen en meer

Seksuele intimidatie & Angst, overspannen en meer

Ik ben een vrouw van 39 jaar en eigenlijk heb ik best een pittig leven achter de rug. Van alles meegemaakt, zelf als kind altijd ziek, scheiding ouders, overspannenheid ouders, later zelf overspannen, ziekte inmiddels ex-man, mijn eigen scheiding, vijf keer verhuizen in relatief korte tijd, seksuele intimidatie op het werk, lastiggevallen worden, en ontslag.

Door alles voelde ik mij zo eenzaam, had geen zelfvertrouwen meer, durfde niet meer alleen de straat op, wist geen raad meer met mijn verdriet, had angst voor mannen, en had woede aanvallen, waarbij alles kapot moest. Het probleem werd steeds groter, want ik moest op zoek naar een baan, maar ik durfde niet. Ook mijn sociale contacten hadden eronder te lijden. Na zoeken op internet kwam ik op keer op keer op deze site terecht. Voor mij was het wel een drempel dat de therapie door een man werd gegeven, maar na zijn foto te hebben bestudeerd, besloot ik ervoor te gaan.

Onderwerp voor onderwerp hebben we alles behandeld. Er zat gemiddeld 2 weken tussen de afspraken, ik oefende zelf elke dag met zowel EFT als TAT. Ook kwamen proceshealing en BSFF aan de orde. Ik merkte per week dat ik me beter ging voelen, meer durfde, weer vrijer werd. En bijkomende voordelen, zoals het verdwijnen van spanningsklachten en hoofdpijn, die ik al ongeveer 20 jaar had, waren ook erg prettig. En door het behandelen van alle onderwerpen verdween ook mijn woede. Ik ben zo’n 6 keer bij Ben geweest, in een periode van 3 maanden. En precies waar ik naar op zoek was en wat bij mij past. Voor mij werkt alleen praten niet, er moet ook iets concreets gebeuren. En ik vond het ook erg prettig dat er ruimte was voor humor en lachen.

Inmiddels heb ik weer een leuke, drukke baan, ik voel me goed, controleer niet meer mijn omgeving of ik nog gevolgd word, en krijg langzaam maar zeker weer vertrouwen in de mensen. EFT pas ik nog regelmatig toe. Het mooie van EFT is, dat je jezelf kan helpen en ondersteunen.
Dus Ben, dank je wel dat je me dit hebt geleerd en dat je me geholpen hebt weer mezelf te worden.

Commentaar Ben: het schrijven van deze vrouw lijkt nu een heel feitelijke opsomming van feiten. Zo kwam ze niet binnen. Ze zat helemaal vast in de gevolgen van seksuele intimidatie en en stalking. Ze is gestopt met haar andere therapie omdat EFT, TAT etc beter werkte. Als je in contact met haar wilt komen, stuur me een emailtje, dan stuur ik deze door.

Vrouw 39 jr

Realisatie Therapie Apeldoorn
2014-11-13T16:05:26+01:00

Vrouw 39 jr

Stalken en seksuele intimidatie - opgelost met EFT
Reacties op deze pagina zijn gesloten.

Dank je voor het downloaden van het GRATIS zelfhulpboekje

Om het GRATIS zelfhulpboekje te downloaden Klik hier met de rechter muisknop, klik op “opslaan als” en download …