Sheila trauma PTSS

Sheila trauma PTSS

Sheila trauma PTSS

Ik heb in het totaal 20 jaar behandelingen gehad ivm post-traumatische stress; variërend van gesprekken tot opnames, en alles wat daar tussen zit.

De symptomen van PTSS waren in mijn geval:
Het steeds opnieuw beleven van gebeurtenissen, door soms onlogische triggers.
Hyperventilatie, niet meer op straat durven gaan, depressie, en uiteindelijk een burnout gekregen. Ik ben hierdoor in de WAO geraakt.

Na jaren van therapie ben ik terecht gekomen bij Ben Meijer.

De psychotherapie ( o.a ) die ik had gevolgd, gaven niet voldoende verbetering. Door middel van EFT ben ik inmiddels ook van de laatste "restjes" verlost! Het is eigenlijk een hele simpele methode, met een buitengewoon positief resultaat. Wat ik zelf als héél prettig heb ervaren; je hoeft niet alle problemen waar je mee zit opnieuw "uit te kauwen" en te herbeleven. Ik had slechts één sessie nodig om tot een positief resultaat te komen. Soms steekt er nog wel eens wat de kop op, (Vaak door iets wat ik nu meemaak, en wat dan een nare herinnering van vroeger naar boven haalt; triggers) maar dan ben ik prima zelf in staat om, door middel van de EFT techniek, het zelf aan te pakken.

Mocht je al jaren met hardnekkige problemen lopen, waar je zelf niet meer uitkomt; geef EFT een kans. Minimale inspanning, maximaal resultaat!

Sheila

Trauma
2014-11-23T19:57:04+01:00

Sheila

Sheila heeft na 20 jaar therapie nog last van PTSS - trauma. Na 1 sessie is bijna alles weg, en als er eens en nare herinnering komt, kan zie die zelf oplossen.
Reacties op deze pagina zijn gesloten.

Dank je voor het downloaden van het GRATIS zelfhulpboekje

Om het GRATIS zelfhulpboekje te downloaden Klik hier met de rechter muisknop, klik op “opslaan als” en download …