Slikangst opgelost

Slikangst opgelost

Slikangst opgelost

Ik had online gelezen over EFT en kwam al snel tot de conclusie dat ik het moest proberen. Ik had weer angst om te slikken.

Hoe kom je aan slikangst, geen idee. Hoewel, waarschijnlijk was het bij mij een ophoping van verschillende dingen. De mensen in mijn omgeving herkenden het niet, en ik kende zelf ook niemand met dit probleem. Online was er zeer weinig te vinden over het onderwerp, maar er hadden wel meer mensen last van. Onderhand wisten de mensen om mij heen dat ik soms niet gezellig met ze wilde eten, omdat het minder ging. En ze wisten ook dat het bij mij langzamer ging dan de gemiddelde mens. Maar in mijn omgeving is het altijd geaccepteerd geweest, en natuurlijk werd er wel eens wat gevraagd. Ik vond het alleen maar lief dat ze rekening ermee hielden en me er nooit rot om lieten voelen!

Ik ben er een tijdje vanaf geweest maar door wat verschillende dingen is het weer boven komen drijven. EFT had ik nog nooit gedaan dus ik wist niet wat me te wachten stond. Omdat ik ver weg woon heb ik met Ben via skype 3 sessies gedaan.

De 1e sessie was al gelijk vertrouwd en ik had al meer rust en minder angst. Gelijk erna merkte ik niet dat ik veel beter kon slikken maar in de loop van de dagen ging het steeds beter. Ik keek uit naar sessie 2. Nadat deze gedaan was ging het alleen maar beter en beter en de 3e sessie hebben we het slikprobleem niet eens meer behandeld. Het was er niet meer. Het blijft denk ik wel altijd een gevoelige plek bij mij maar ik weet nu dat ik er makkelijk vanaf kom. Een grote en snelle eter ben ik nooit geweest, zal ik ook nooit worden, maar dat heeft niks met het slikken te maken. Wat ik wel heel goed besef is dat je tijdens de EFT echt moet VOELEN. Anders lukt het niet goed. Echt voelen wat je angst is, waar je pijn zit etc. Ik wil mensen echt aanraden om het te proberen, als je slikangst hebt ben je echt wanhopig, dus probeer je denk ik alles. Ik in ieder geval wel.

Heel erg bedankt Ben, het eten smaakt weer prima!

Kelly

Realisatie Therapie Apeldoorn
2014-11-27T23:27:00+01:00

Kelly

Slikangst opgelost - EFT.
Reacties op deze pagina zijn gesloten.

Dank je voor het downloaden van het GRATIS zelfhulpboekje

Om het GRATIS zelfhulpboekje te downloaden Klik hier met de rechter muisknop, klik op “opslaan als” en download …