Somber en nerveus

Somber en nerveus

Somber en nerveus

Ik kwam bij Ben met forse klachten van somberheid, angsten, nervositeit, slecht eten en slapen. Ik was erg onzeker en zorgde niet goed voor mezelf, vond andermans mening veel belangrijker dat die van mezelf.

Ben wist in sessie 1 al zo tot de kern van mijn probleem te komen dat ik niet wist wat me overkwam. Ik wilde, net als veel andere mensen, eerst zien/ voelen dan pas geloven. Ik kwam ontzettend nerveus binnen die eerste sessie, de zenuwen gierden door mijn lijf zoals ze al maanden door mijn lijf heen gierden. Toen ik na 1,5 uur weer wegging was er geen nervositeit meer in mijn lijf te voelen. Het werkte dus echt! Het fijne van EFT vind ik, dat je door middel van het kloppen het nare/verdrietige/boze gevoel weg voelt gaan/ minder voelt worden. Na verschillende sessie bij Ben gevolgd te hebben, kon ik er zelf mee verder. Ik gebruik de EFT nog wekelijks, zodra ik gevoelens heb die ik niet prettig vind of moeilijk vind. Met EFT heb ik de controle over mijn gevoelens en dat geeft echt een krachtig gevoel. Een gevoel van 'Ik kan het aan!'.

Ik voel me nu niet somber meer, ben niet nerveus meer en ben gelukkig met mezelf. Ben heeft me geholpen om moeilijke zaken in mijn leven aan te pakken op een prettige, vriendelijke en rustige manier met soms een glimlach erbij. Ben weet zo goed wat er in je omgaat en weet dit om te zetten naar een adequate therapie. Ik raad echt iedereen deze therapie aan, zeker omdat je je hele leven hier plezier van blijft hebben!!!

Anoniem

depressie
2014-11-23T20:08:54+01:00

Anoniem

Somber en nerveus
Reacties op deze pagina zijn gesloten.

Dank je voor het downloaden van het GRATIS zelfhulpboekje

Om het GRATIS zelfhulpboekje te downloaden Klik hier met de rechter muisknop, klik op “opslaan als” en download …